Zaterdag 3/6

Klik hier voor het programma van zaterdagavond en voor het reserveren van tickets voor 'Ons Verlangen Rockt'.

Zondag 4/6

Klik hier voor het programma van zondag en de reservaties voor de BBQ.

Maandag 5/6

Klik hier voor het programma van maandag.

Programmatie zaterdag 3 juni 2017

Ons Verlangen Rockt

Op Pinksterzaterdag zijn we toe aan de 3de editie van ‘Ons Verlangen Rockt’. Wie er vorig jaar bij was, zal zeker en vast onder de indruk geweest zijn van zangeres Inge Minten, die ook dit jaar naast en met zanger/presentator Jeroen Bellings onze gastartieste zal zijn. Uiteraard zullen ook de doedelzakken niet ontbreken. Dit jaar gaan ze zich zelfs aan ‘We Will Rock You’ van ‘Queen’ wagen. Met DJ ‘Stresske’ tenslotte swingen we de Pinksternacht in.

Wilt u zeker zijn van een plekje op 'Ons Verlangen Rockt'? Reserveer dan via dit formulier uw kaarten. De toegang voor het optreden bedraagt 5,00 euro.

Na de reservering ontvangt u per e-mail de bevestiging van uw reservering en de instructies voor de overschrijving van het totaalbedrag.

Reservering 'Ons Verlangen Rockt'

Uw reservering

captcha reload

Programmatie zondag 4 juni 2017

Misviering, BBQ en concerten

'Ons Verlangen' houdt ook aan de traditie vast om Pinksterzondag met een eucharistieviering te openen. Gospelkoor 'AKKOORD' gaat, ook al voor de 3de opéénvolgende keer, de viering op een swingende en meeslepende manier opluisteren. Niet alleen dáárvoor kom je naar Zaal Beterveld op zondagmiddag, maar zeker ook voor onze heerlijke zelfbereide barbecue. Inschrijven kan t.e.m. 29 mei bij de muzikanten, telefonisch bij Edgard Thijssen 089/50 19 75 of via onderstaand formulier.

Namiddag staan opnieuw een 5-tal concerten van blaasorkesten uit Limburg en Vlaams-Brabant op het programma.

Programmatie maandag 5 juni 2017

Ons Verlangen Proeft

Voor het 5de jaar op rij wordt in samenwerking met 'De Bieradviseur' een selectie van meer dan 50 minder bekende Belgische en buitenlandse bieren gepresenteerd.

Ons Verlangen for Kids

Clown Rocky brengt opnieuw een volledig nieuwe show. Clown Rocky behoort tot de top in zijn vak en zal een interactieve show van 2x 45 minuten brengen. De toegang is helemaal gratis!

Contact:

Zaal 'Ons Verlangen'