Zaterdag 8/6

Klik hier voor het programma van zaterdagavond.

Zondag 9/6

Klik hier voor het programma van zondag en de reservaties voor de BBQ.

Maandag 10/6

Klik hier voor het programma van maandag.

Programmatie zaterdag 8 juni 2019

Ons Verlangen Quizt

Het 73 ste Pinksterfestival van 'Ons Verlangen' openen we met een primeur. Met 'Ons Verlangen Quizt' organiseren we voor het eerst een algemene kennisquiz met uiteraard een muzikale en Schotse tint. Ploegen tot max. 5 personen kunnen nog altijd inschrijven via quiz@harmonie-onsverlangen.be of via dit formulier.

Programmatie zondag 9 juni 2019

Misviering, BBQ en concerten

'Ons Verlangen' houdt ook aan de traditie vast om Pinksterzondag met een eucharistieviering te openen. 'Mosa Brass', een koperkwintet o.l.v. onze eigen muzikant Nick Thijssen, zal voor een passende muzikale omlijsting zorgen. Niet alleen dáárvoor kom je naar 'Zaal Beterveld' op zondagmiddag, maar zeker ook voor onze heerlijke zelfbereide barbecue.

Namiddag staat opnieuw een 5-tal concerten op het programma met daarbij 2 orkesten die tot de Europese top behoren: de Kon.Harm. ‘St.-Cecilia’ Rotem en de Noordlimburgse Brassband.

Gelieve aan te geven met hoeveel personen u wenst te komen eten en eveneens de vlees- en viskeuze aan te duiden.
Voor het groentenbuffet à volonté is er een vaste basisprijs per persoon. De rest van het menu stelt u zelf samen naar eigen smaak.

Na de inschrijving ontvangt u per e-mail de bevestiging van uw bestelling en de instructies voor de overschrijving van het totaalbedrag.

Reservering barbecue

Uw keuze

captcha reload

Programmatie maandag 10 juni 2019

Ons Verlangen Proeft

Onze bierproeverij telt alweer een selectie van meer dan 50 bijzondere Belgische en buitenlandse bieren gepresenteerd.

Tussendoor voeren de Pipes & Drums van ‘Ons Verlangen’ ons naar de Schotse Highlands.

Ons Verlangen for Kids

‘Clown Rocky’ brengt elk jaar weer een volledig nieuwe show. ‘Clown Rocky’ behoort tot de top in zijn vak en zal een interactieve show van 2x 45 minuten brengen. De toegang is helemaal gratis!

Contact:

Zaal 'Ons Verlangen'